Livrare produse

LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele noastre sunt livrate direct la domiciliul dumneavoastra, oriunde in lume. Veti fi atentionat prin mail de livrarea produselor comandate.

Tarife de livrare

Pentru livrare in spatiul comunitar, tarifele difera in functie de tara aleasa – tariful se va afisa in momentul completarii adresei la plasarea unei comenzi.
In cazul in care solicitati Livrare Internationala plata produselor va trebui facuta in momentul comenzii, prin card bancar.
Produsele au preturi afisate fara taxa de livrare..
Produsele se pot livra si la nivel international. Formalitatile si taxele vamale aferente trecerilor prin vama sunt suportate de catre client.

Termenul de livrare

Produsele se livreaza in maxim 5 zile de la confirmarea ACHITARII AVANSULUI DE 50% comenzii de catre un consultant al atelier-creatie.ro. Termenul de livrare poate diferi de la un produs la altul, el va fi comnicat pe email in urma comenzii. Termenul de livrare incepe de la data confirmarii, ACHITARII AVANSULUI DE 50% a comenzii.
Livrarea produselor se va face după ce ve-ţi primi confirmarea pe mail a faptului că aveţi comanda înregistrată în sistem apoi ve-ţi fi sunat sa confirmaţi comanda. Comenzile trimise dupa ora 16.30 se vor înregistra în ziua urmatoare si vor fi livrate în funcţie de diponibilitate cât mai curând.

Croim in regim de urgenta. Pentru ca produsul comandat sa beneficieze de regim de urgenta trebuie sa ne dati un mail pe office@atelier-creatie.ro si ve-ti primi confirmarea pe mail, in cazul in care ne putem permite acest lucru. Pentru acest serviciu ne rezervam dreptul de a avea o taxa de 30 de ron, in cazul BLUZELOR, FUSTELOR,PANTALONILOR, RROCHII DE ZI ,LENJERIE, ARTICOLE SPORTIVE executate intre 1-2 zile lucratoare, de la primirea masurilor, exceptie face IN CAZUL rochiilor de pe site taxa va fi de 15% din pretul de vanzare afisat si termenul de livrare va fi de 1-3 zile lucratoare.
Adresa de pe comandă să fie adresa unde vă poate găsi curierul între orele 9.00-17.00, dacă nu aţi specificat alte ore în comandă, unde va încerca 3 zile la rând, în general fără un telefon în prealabil. În cazul în care doriţi să schimbaţi adresa puteţi merge la sediul lor să luaţi coletul sau plătiţi o taxă suplimentară (direct la curier) pentru redirecţionarea comenzii.
Recepţia produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie contractul de vânzare/cumpărare conform legislaţiei române în vigoare. Clientul îşi exprimă acordul explicit la semnarea confirmarii de primire a produsului (produselor) care este (sunt) conform cu comanda şi cu nevoile acestuia.

CUM PLĂTESC?

Plăţile acceptate pe acest site sunt:
– plată prin transfer bancar, cu OP sau virament in contul nostru A AVANSULUI DE 50%, LA FINALIZAREA COMENZI SE ACHITA DIFERENTA TOT PRIN TRANSFER BANCAR, SAU CU RAMBURS IN CONT COLECTOR CURIERULUI,

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului prin recomandata postala cu confirmare de primire ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau.

Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

ROCHIILE DE SEARA SAU DE MIREASA, CREATiile LA COMANDA PE MASURILE CLIENTELOR NU SE POT RETURNA DECAT CU PIERDEREA AVANSULUI DE 50%.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. NBC TEAM DESIGN S.R.L.(atelier-creatie bianca NICA) va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 zile de la data denuntarii in scris a contractului.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, lipsa etichetelor si ambalajelor originale etc.

Nu se accepta colete cu ramburs sau a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor!
„Clienti” sau „consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice. Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre atelier-creatie Bianca Nica.
Pentru produsele achizitionate direct din atelier, termenul de returnare este de 24 ore.

Rochiile comandate pe masurile clientelor trebuie ridicate din showroom si achitata diferenta in maxim 30 de zile calendaristice de la momentul in care ati fost contactate de agentii nostrii in legatura cu disponibilitatea acestora, in caz contrar, dupa expirarea termenului acestea vor fi scoase la vanzare si clientul va pierde avansul.

Daca produsele comandate pe dimensiunile clientului, sun solicitate de catre cliant cu livrare la domiciliu, fara a se proba sau a se ridica din atelier, nu ne facem responsabili pentru dimensiunile date incorect in cazul in care produsul nu corespunde cu dimensiunile clientului si nu ne asumam nici mica diferenta de nuanta care poate fi deoarece materialul poate avea nuanta diferita in realitate fata de poza postata, in acest caz, nu se returneaza contravaloarea produsului, clientului.

Firma S.C. NBC TEAM DESIGN S.R.L.(atelier-creatie bianca NICA) nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.

Preturile, ofertele si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Scroll To Top

Coșul meu de cumpărături

Close

Nu există produse în coș.

Comandă acum

Log In / Înregistrare